идея на Зелена Странджа

Иван Шишманов по Тур Странджа - скоростно


Здравейте, Приятели! Ето, че дойде денят, да оповестим официално, за какво точно се подготвя един от най-колоритните ни членове - фотографът на СК "Фар", гр. Бургас- Иван Шишманов.


Целта, стояща пред екипа ни е, да подпомогнем Ванката да извърши скоростно еднократно преминаване по маршрута на "Тур Странджа". Това е близо 180 километров пешеходен маршрут, започващ от река Тунджа при град Елхово и завършващ при Черно море и кея на гр. Ахтопол.


Преминаването ще бъде осъществено еднократно, пешеходно, без използване на каквито и да било превозни средства от страна на Ванката, без нощувки по трасето и с помощта на подкрепящ екип от СК "Фар".


Пътя на Иван до морето ще бъде проследен и отразен официалнo, посредством използване на GPS предавател, осигурен ни от екипа на https://tracksport.live/ . Можете да следите движението по трасето чрез този линк - https://gps.tracksport.eu/map/ivan-sismanov-po-tur-strandza.Създаваме това събитие, за да споделяме информация относно преминаването, да се забавляваме заедно, да обменяме мисли и информация за проявата. Бихме били благодарни на подкрепа по трасето, но предвид голямата заетост на екипа с организацията на самото придвижване, не бихме могли да се ангажираме с транспорт, изхранване или координиране на пейсъри и т.н. Ако имате желание да се включите в някакви етапи или да ни посрещнете някъде, ще можете да се информирате за местоположението ни от линка за проследяване в страницата на събитието.И нека купонът започне сега!
Публикувано от: Владимир Димитров

Данни за контакт

Tелефон: 089 681 2468
e-mail:
Уеб сайт: Иван Шишманов по Тур Странджа - скоростно

календар на събитията